Monday, August 28, 2006

Höst!

Äntligen är det höst!
Att jag någonsin skulle kunna tycka det har jag alltid trott varit fullkomligt omöjligt, men nej, den här hösten kommer det minsann hända grejer.
Efter mitt lite pinsamt långa uppehåll på uppdateringar är jag nu tillbaka efter allt sommarfläng, med massa nytt bloggmaterial. Jag har riktigt längtat till hösten den här sommaren, och inte haft den minsta ångest för att lämna fladdriga sommarklänningar och ballerinaskor, eller för den kommande hitta-snygga-OCH-varma-vinterskor-pressen. Nej, nu är det andra bullar, den här hösten ska bli kul! Det första av de tre största skälen till min plötsliga helomvändning är att jag har börjat på gymnasiet. Närmare bestämt idag, på Hantverk Mode och Design-linjen i Sundsvall. Dit har jag längtat sen jag fick reda på att den fanns i början av sexan, och herregud, den lijen är som skräddarsydd för mig! (hähä;P) Nu blir det sy sy sy för hela slanten, så börja räkna med mer egen dsegin framöver!
Ett av de andra skälen är att jag ska åka till Sydafrika i höst. Jag ska åka dit i två veckor oktober/november med min familj+några andra och det kommer bli kul och väldigt spännande.
Det tredje och sista stora skälet är det underbara höstmodet i år. Det är inte ofta jag börjar längta efter att få börja ha höstkläder redan i augusti, men i år har jag nästan längtat efter lite kyligare väder så att man kan börja använda stickat, skräddat och svart.
Egentligen hade jag lägga upp värsta posten här nu med ett litet collage av bilder på mina favorit-trender i höst, men tyvärr tycker inte Blogger att jag ska göra det och samarbetar inte riktigt med mig, så jag får försöka med den imorgon istället!

No comments: