Tuesday, September 19, 2006


Spexigt värre!
Här kommer nog Flashigt värres första riktiga sågning. Alltså, hur tänkte killarna i Panic at the disco! egentligen på MTV-awards? "Okej, vi ska sticka ut lite, så vi kör stuprör-kavaj-väst-snelugg-grejen" kanske. Men, hur kul är det när alla har samma snitt på kavajerna, samma fall på byxan, samma accesoarer och likadana frisyrer? Spexigt värre att hälften har sneluggen åt vänster och andra hälften åt höger...

3 comments:

Olle said...

YES, nu vet jag, som nybliven PatD!-groupie, exakt hur jag ska klä mig! Tack boys.

Anonymous said...

hahaha shiet! Men du din blogg är inte "jätte" skojig skit bra om mode men skulle du inte kunna ge dig ut på stan för att fota snygga människor. Går du design gymnasium it btw?

Miriam said...

Hej du anonyma! Kul med en kommentar!
Men, jag måste nog förklara en sak. Syftet med min blogg är inte att jag ska berätta att "det här ska du ha på dig" eller "Senaste Balenciagan är to die for", utan jag skriver om det jag ser och gillar när jag känner för det. Mitt mode handlar om vad jag gillar, och oftast brukar det finnas några till som också tycker det.
Sen förstår jag inte riktigt vad du menar med "jätte skojig skitbra", du kanske kan utveckla det lite? Och som svar på ditt förslag; ibland fotar jag folk på stan, på festivaler och liknande (kolla äldre poster), men eftersom jag bor i Härnösand och inte i någon världsmetropol där det rör sig hundratals av snygga människor varje dag blir det tyvärr inte så ofta. Men så fort jag får chansen så!
Och tillsist, som det står posten "Höst!" går jag Hantverkslinjen Mode och Design på gymnasiet, och jag brukar lägga upp det jag gjort själv när jag har nytt material. :)
Fortsätt gärna att kolla och kommentera!
/Flashigt värre