Sunday, June 11, 2006

Trendspaning!!

Jajamensan, en första trendspaning! I helgen här i den fantastiska lilla staden Härnösand har det varit en liten minifestival, kallad 'Showground', och trots den pinsamt dåliga publiken fanns det ändå några flashiga stilar!Hello Saferide

Hello Saferides kompanjon (förlåt, jag kommer inte ihåg namnet) hade en otroligt söt klänning! Konstfackspagen var också hur fin som helst.

Timo Räisänen Timo hade förutom en grymt rolig konsert en väldigt snygg slips. Snygga skor 1

Snygga skor 2

Snygga skor 3

Förövrigt så har det här varit en väldigt bra dag! Sommar! Jag har gått runt i mina marinblåa shorts med sjömansknäppning och guldknappar (som det kanske kommer nån läcker bild på sen, eftersom de är en av de grejer jag designar själv ibland). Tyvärr måste jag laga dem lite först, för att de råkade spricka totalt idag när jag hoppade studsmatta med Andreas, Fredrik, Emma och Ida. :D Men det var hur kul som helst! Nu ska jag nog gå och lägga mig, så att jag imorgon kan vakna till min sista vecka i nian i hela mitt liv. Yesyes!

Godnatt!
9 comments:

Anonymous said...

Men du det såg förjävligt ut med strumpor i skorna.

Miriam said...

neeej, det är ju snyggt! Jag tyckte det var skitcoolt med blandningen av glamour med guldskorna och sen lite sunk med strumporna. Sunk-glamour. Tufft.

Anonymous said...

huva påminer mig om J.LO i nån sluskig film där hon kommer från "bronx" eller "harlem" ! :c

Miriam said...

Näää, skulle JLo ha stuprörsjeans? Tror inte det:P
Jag tror dig om att filmen säkert var sluskig, men icke sko-strump-kombinationen! :O

Anonymous said...

nej hon hade ttyp en kort kjol strumpor skor eller om det var avklipta jeans minns inte förjävligt fullt...ush

Miriam said...

Nejmen just det, då kan ju inte min bild på en tjej som har strumpor i ett par guldsandaletter och STUPRÖRSJEANS likna Jlo? Eller hur?:P

Anonymous said...

jo strumporna och skorna hemskt spelar ingen roll vad man har det till HEMSKT!

En liten titt said...

Anonym sa ju att det påminde om JLo, inte att det liknade JLo, och det var ju skorna och strumporna som var grejen, inte stuprörsjeansen eller kjolen, liksom.

:)

Miriam said...

Jaja, hur som helst, smaken är olika och det är väl bra det. Och det är det som är vitsen med min blogg, jag lägger ut och skriver om vad jag tycker är snyggt, och håller man inte med själv kan man strunta i det.

Jag hejar iallafall på höstens stora stickade trend med raggsockor och benvärmare i pumps och finskor!! Snyggt, varmt, mysigt och praktiskt. Heja heja!